Halaman

Jumaat, 5 November 2010

tips kejayaan network marketing


PETUA DAN TIPS KEJAYAAN AMATLAH MUDAH. 

1. KEPUTUSAN 
2. BELAJAR 
3. LAKSANA 


UTK BERJAYA DI DALAM NETWORK MARKETING, ANDA KENA PILIH SYARIKAT YG BETUL2 KUKUH, YG PASTI SEKIRANYA SYARIKAT INI MELIBATKAN INTERNET, KENAL PASTI SIAPA DI SEBALIK REKACIPTA INTERNET SYARIKAT. ANDA KENA LIHAT LATAR BELAKANG SYARIKAT YG ANDA JOIN ITU DAN SYARIKAT YANG CREATE [EMAIL PROTECTED] UTK SYARIKAT YG ANDA JOIN ITU. SEKIRANYA PERKARA INI ANDA BUAT SAMBIL LEWA, ANDA TUNGGU SAHAJA NANTI,
RANGKAIAN YANG ANDA BINA BESAR ITU ADA, TETAPI COMPANY TIADA. BAGAIMANA?
KEMUDIAN, ANDA PERLU LIHAT SEKIRANYA ANDA JOIN COMPANY TSB, BAGAIMANAKAN ANDA INGIN MELAHIRKAN MINAT KEPADA PROSPEK ANDA. ADAKAH IANYA SESUAI UTK SETIAP GOLONGAN. YANG PASTI, CARILAH UNTUK SEMUA GOLONGAN BOLEH TERLIBAT TIDAK KIRA SAMADA TUA @ MUDA BOLEH TERLIBAT.
CARILAH ORANG YANG BOLEH MEMBIMBING ANDA. UPLINE TIDAK SEMESTINYA LEADER, HARUS DIINGAT SEKIRANYA ANDA JOIN GROUP YANG TIDAK DAPAT MEMBIMBING ANDA, ANDA JUGA TERMASUK DALAM KATEGORI GAGAL. SEBENARNYA ANDA BUKAN GAGAL.
NAK TAHU KENAPA ORG GAGAL DALAM MLM ?
ORANG JOIN MLM SEBAB : -
1) CUBA-CUBA
2) AMBIL HATI (KAWAN/SAUDARA/SIAPA2)
2) MENYAMPAH
4) DIPAKSA JOIN
5) JOIN GROUP YANG GELAP (GROUP YANG TIDAK DAPAT MEMBIMBING ANDA)
6) SALAH FAHAM
NAK BERJAYA? MUDAH. MEMANG 100% MUDAH.
1. KEPUTUSAN KENA KUKUH
2. BELAJAR - LUANGKAN MASA 2-3 JAM SEHARI UNTUK BELAJAR. SELEPAS 4-6 BULAN ANDA BOLEH JADI PANDAI DALAM BIDANG INI. WALAUPUN SEKIRANYA SEKARANG ANDA JOIN COMPANY YG TIDAK KUKUH (SYARIKAT YANG SALAH), TETAPI PERCAYALAH, INSYAALLAH ANDA BOLEH BANGUN BALIK DALAM COMPANY MANA SEKALIPUN SELEPAS INI, ( SEKIRANYA ANDA ADA ILMU DI DALAM BIDANG MLM). BIDANG MLM NI MEMANG TERSANGATLAH MUDAH. ANDA SEBENARNYA MEMANG BOLEH BUAT, KALAU TAK PERCAYA, ANDA TANYA DIRI ANDA SENDIRI. ILMU DI DALAM MLM, ANDA KENA BELAJAR. OK.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...